Díszpolgár

Csabaszabadi Község Önkormányzat képviselő testülete megalkotta a Csabaszabadi Község Díszpolgára és Csabaszabadiért Kitűntetés adományozásáról szóló 10/2015. (IX.23) önkormányzati rendeletét.

 A rendelet alapján „Csabaszabadi Község Díszpolgára” cím a társadalmi, gazdasági, tudományos, kulturális és a művészeti élet területén a község életében jelentős szerepet betöltő személy munkájának elismerése céljából adományozható. Csabaszabadi Község Önkormányzat képviselő-testülete a 64/2016. (V.30.) Kt. számú határozatával Csabaszabadi Község Díszpolgára címet adományozza Kesjár Mátyás számára, aki munkájával a község életében jelentős szerepet vállalt, Csabaszabadi település jó hírnevének öregbítéséhez hozzájárult.  A képviselő-testület döntött arról is, hogy ezen kitüntetés a 2016. Alma-napi rendezvény alkalmával kerüljön átadásra.  Az emlékplakett leírása:  Könyvszerűen nyitható keményfa plakett, melynek külső odalán a település címere található és belső oldalán a kitüntetett személy, belső  jobb oldalon található a dombornyomott  települési címer. A lemez átmérője 100 mm.

 

Csabaszabadi Község Díszpolgárának ezúton is köszönetünket fejezzük ki áldozatos munkájáért, valamint szeretettel gratulálunk!